zondag 11 september 2016

Touch of Autumn.

Goedemorgen allemaal!


Deze leuke nagels heb ik gemaakt met gelpolish & nagellak, een hele leuke nailart voor de herfst maar natuurlijk kan die met dit mooie weer ook nog prima.
Wil je deze nailart nou na maken met nagellak? Lees dan verder!Benodigdheden?

 • Base coat
 • Essence 33 Wild white ways
 • Essence 111 English rose
 • Essence 81 So what?
 • Miss Sporty Candy Shine 003 Pop rocks
 • Top coat


We starten met een base coat, gebruik altijd een goede base coat om je eigen nagels te beschermen en voor een betere hechting. Essence & Hema hebben fijne base coats.
Nadat we ervoor gezorgd hebben dat de kleur niet in onze nagels kan trekken en dat deze cute nailart lekker lang blijft zitten brengen we 2 laagjes kleur aan.


Ik heb op de duimen, wijsvingers & pinken English rose aangebracht, op de middelvingers So what? en op de ringvingers Wild white ways en de glitter van miss sporty.


18 Trendy Nails for Your Summer Look:Terwijl we al die laagjes even heel goed laten drogen kijken we wat youtube filmpjes, luisteren we wat muziek of in mijn geval klets ik gezellig met mijn klant!
En als de laagjes kleur dan droog zijn brengen we nog een top coat aan om ervoor te zorgen dat onze nagels lekker gaan glimmen en dat ze lang goed blijven zitten.

Als verzorging kan je nog wat nagelriemolie en handcrème aanbrengen (wacht natuurlijk wel tot je nagellak helemaal droog is!) en dan ben je helemaal klaar.Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen en ik ben heel benieuwd naar foto's als jullie deze nailart namaken dus vergeet ze niet te sturen!


x Lisa

4 opmerkingen:

 1. wauw die nail art, zooo mooi! echt perfect gedaan <3 dit wil ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, super lief!

   vergeet geen foto te sturen als je hem nagemaakt hebt, ben beniewd!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. dankje!

   Jaa ik hou van deze kleuren tijdens de herfst!

   Verwijderen